0850 219 05 76  info@lifedanismanlik.com
Hemen Danışın
Danışma Formu

Eskişehir’in Han İlçe Belediye Başkanlığı ile Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) iş birliğinde, ilçedeki kadınlara yönelik girişimcilik destek programı kapsamında eğitim verildi.
Vakfı eğitmenleri tarafından verilen 3 günlük eğitimle, kadınların, bireysel ve ortak önceliklerini belirlemelerini, ortak çözüm önerileri geliştirmelerini ve uygulamalarını, kaynak tahsisi için yerel gündemi etkilemelerini kolaylaştırmak üzere kapasitelerini geliştirmeyi ve aralarındaki iletişimi güçlendirmeleri amaçlandı.
Belediye Başkanı Erdal Şanlı, ortaklaşa düzenlenen eğitim çalışmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Bizler belediye olarak her zaman kadının yanında olmuşuzdur. Bu eğitim, kadınların kendi küçük işlerini başlatmaları konusunda cesaretlenmeleri, gerçekçi bir iş fikri oluşturmaları için girişimcilik eğitimlerini düzenledik. Eğitimlerin yanı sıra girişimci adaylarının işlerini kurmaları yolunda ihtiyaç duydukları bilgileri almaları için gerekli yolu ve yöntemi gösterdik. Bizlere eğitim desteği veren KEDV’e teşekkür ediyorum ve ilçemiz kadınlarına şükranlarımı sunuyorum" diye belirtti.

http://www.hurriyet.com.tr/han-daki-kadinlara-girisimcilik-egitimi-37211524

 

Han İlçe Belediye Başkanlığı ile Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) iş birliğinde, ilçedeki kadınlara yönelik girişimcilik destek programı kapsamında eğitim verildi.

 

Ortak çözümler

Vakfı eğitmenleri tarafından verilen 3 günlük eğitimle, kadınların, bireysel ve ortak önceliklerini belirlemelerini, ortak çözüm önerileri geliştirmelerini ve uygulamalarını, kaynak tahsisi için yerel gündemi etkilemelerini kolaylaştırmak üzere kapasitelerini geliştirmeyi ve aralarındaki iletişimi güçlendirmeleri amaçlandı.

Yöntem gösterdik

Belediye Başkanı Erdal Şanlı, ortaklaşa düzenlenen eğitim çalışmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Eğitimlerin yanı sıra girişimci adaylarının işlerini kurmaları yolunda ihtiyaç duydukları bilgileri almaları için gerekli yolu ve yöntemi gösterdik. Bizlere eğitim desteği veren KEDV'e teşekkür ediyorum ve ilçemiz kadınlarına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

http://www.sakaryagazetesi.com.tr/handa-kadinlara--girisimcilik-egitimi--n143515/

Paylaş

Tüm hakları saklıdır. © 2017
Whatsapp Hattı